NEXT EVENT: COMING SOON | SCHRIJF JE IN VOOR DE WACHTLIJST

Je hebt nog

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

om je regular seagull
ticket te kopen

Hi!

Er is nog geen volgende editie gepland van sans sel sur mer. schrijf je hier in voor de wachtlijst om als eerste op de hoogte te zijn van een nieuwe editie in 2022!

Sans Sel sur mer
Kayuca, Zandvoort

Boulevard Paulus Loot 2
2042 AE Zandvoort

Tip: Kayuca zit tussen Hippie Fish en Ubuntu in

• Invite-only: door middel van een vragenlijst maken we een zorgvuldige selectie van ambitieuze ondernemers die met elkaar matchen.

Sfeervolle locatie op het strand, speciaal afgehuurd voor onze groep zodat we in alle rust elkaar kunnen leren kennen.

• Je ontvangt een rijkgevulde goodiebag met originele cadeautjes van lokale ondernemers.

Uitgebreide (vegetarische) BBQ en saladebuffet met een Desperados, glas rosé of spa rood: we have it all. Hadden we al gezegd dat er een open bar is? Er is dus een open bar.

• Bij binnenkomst stellen we je meteen voor aan jouw persoonlijke tribe, dus no awkward moments. Tijdens de lunch word je aan een tafel geplaatst met je tweede persoonlijke tribe van de dag.

• Je krijgt toegang tot 1 van de 5 workshops waarin we je inspireren om je creativiteit te laten stromen en jezelf én elkaar op een originele manier beter te leren kennen. 1 workshop is inbegrepen in de ticketprijs, en je kan aan € 20,- ex btw nog 2 extra workshops bijboeken als je dat wil.

• Doorheen de dag zijn er allerlei festivalactiviteiten waar je op eigen tempo doorheen kan gaan, zoals de marché des entrepreneuses, de photobooth, een waarzeggerscoach, een ondernemersbingo en nog een paar andere leuke verrassingen!

 

How it
flows

Tell us
about you

 

We willen een community creëren waarin iedereen zich goed voelt. Dat doen we door natuurlijke connecties te stimuleren tussen gelijkgestemden.

Op deze pagina vind je een aanmeldformulier met wat vragen die ervoor zorgen dat wij jou goed kunnen matchen op het event.

How it
flows

It’s a
match

 

We gaan je antwoorden na en kijken of je bij de groep past. Dan sturen we je een mailtje met de betalingslink,en alle details.

Yes, but no but yes but no…

 

Twijfel je of heb je vragen? We luisteren graag naar je via bonjour@sans-sel-sur-mer.nl. En stop met twijfelen: gewoon doén!

15 + 2 =