NEXT EVENT: COMING SOON | SCHRIJF JE IN VOOR DE WACHTLIJST

Je hebt nog

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

om je regular seagull
ticket te kopen

Karin

Co-founder modemerk April & October

Het was voor mij spannend om te gaan maar ik voelde mij echt thuis. Hét leukste event om ondernemende vrouwen te ontmoeten. Het voelde niet als netwerken, maar een fijne borrel met heerlijk diner met gelijkgestemde, inspirerende meiden! Een aanrader!

Rose

We talk human

Het was een heerlijke avond met fijne mensen, zò geen spijt van!

Schrijf je in…

Ashley

BusinessCoach

Ik heb zo genoten van Sans Sel Sur Mer. Het was het eerste netwerkevenement, waar ik me volledig op mijn gemak voelde. En heel weinig bezig was met “hoe ik over zou komen”. Ik voelde dat ik gewoon mezelf kon zijn, ik heb vooral heel erg genoten en hele leuke lieve vrouwen ontmoet. Het heeft mijn netwerk echt een boost gegeven. In the best way possible.

Emily

Co-founder mindful magic

Heerlijke middag/avond met inspirerende vrouwen, fijne gesprekken en echte verbinding. En dat alles in een prachtige setting met fijne vibes en goed eten.

Suzanne

Ondernemerscoach bij JUNE Amsterdam

Een heerlijk verzorgde avond vol inspiratie, heerlijk eten en creativiteit. En dat terwijl je op een ongedwongen gepassioneerde andere ondernemers ontmoet. Love it!

Eva

Women’s Health Coach
bij Eva Luna Lifestyle

Een bijzondere avond, waarin warmte, oprechtheid en plezier met elkaar hebben bovenaan stond. Ik heb zo ontzettend genoten van de mensen die er waren, ondanks alle vakgebieden voelde ik me geïnspireerd en had ik met iedereen die ik sprak ook echt een klik. Ik kan niet wachten tot de volgende komt!

Femke

Branding expert, Rewild Branding

Wat een heerlijke, ongedwongen sfeer! Iedereen zat op dezelfde golflengte. Knap hoe jullie uit de vragenlijsten zo’n mooie verdeling maakten. Ik heb zoveel lange, interessante gesprekken gevoerd.

Anne Fleur

Designer bij Flot Design

Van Groningen helemaal naar Zandvoort het was het ritje dubbel en dwars waard. De energie heb ik terug meegenomen naar Groningen met allemaal nieuwe business ideeën, adviezen & nieuwe business buddy’s van over het hele land. Super waardevol!

Marlou

Fotograaf bij with Lou photography

Er hing een super relaxte sfeer, blote voeten in het zand en nog even snel de zee aantikken en natuurlijk leuke ondernemers leren kennen. Het was wat mij betreft het eind rijden waard!

Maartje

Massagetherapeut bij Moan Massage

Alleen en niet wetende hoe mijn middag zich uit zou vouwen, maakte ik mijn weg naar het event. En werd meteen gerustgesteld door de zee en warme onthaal van de vrouwen, ik voelde mij meteen opgenomen in de, voor mij toen nog onbekende, groep. Door de uitnodigende, maar ontspannen vormgeving, heb ik mij in mijn eigen tempo door de groep kunnen bewegen en mooie, oprechte contacten kunnen maken. Zo tof wat er kan gebeuren als je een inspirerende groep vrouwen bij elkaar zet, magie!

Schrijf je in…

Lian

Squarespace expert bij Brandfuel

Alles was super geregeld en zag er mooi uit. Ik vond het heel fijn om in een groepje gematcht te worden. Waren leuke vrouwen en je voelt je meteen op je gemak.

Eveline

voedingscoach

Het was een heerlijke inspirerende avond! Ik voelde me vanaf minuut één welkom, gezien, verzorgd en op m’n gemak, ondanks dat ik niemand kende. Ik heb veel toffe nieuwe mensen mogen ontmoeten, uit m’n comfortzone mogen tekenen en ben geïnspireerd meer met mijn creativiteit te doen dankzij Sella! Svea is een fantastische host, ze wist precies wie ik was en was geïnteresseerd, lief en zorgde ervoor dat niemand iets tekort kwam! Het was een perfecte avond!

Kiki

Videograaf bij sonrisa media

Het was de eerste keer dat ik naar en netwerkevent ging en ik vond het bijzonder om mee te maken. Dit was voor mij echt de start van mijn carrière als videograaf, ik heb er veel connecties en opdrachten uit gehaald. Het klikte met iedereen, er waren 0 awkward momenten en ik heb veel geleerd door de diepgaande gesprekken.

Mabel

Fotograaf bij atelier Mabel

Het kon weer: netwerken! Het was een geweldige avond! Svea en haar team hebben er echt een feestje van gemaakt voor alle ondernemers. De sfeer en het eten waren super!

Margot

Schrijver bij Kaart & Go

‘Dive in cherie’ werd ons op het hart gedrukt, and so we did! We zijn met z’n allen figuurlijk gedoken in een warme zee van herkenning, begrip en passie. Iedereen met een open blik en interesse voor elkaar. Doe daar nog eens lekker eten bij, zand tussen je tenen en een zonsondergang, dan is het feest compleet!

Suzanne

Grafisch vormgever

Deze avond voelde heel ongedwongen en fijn! Het ontmoeten van je ‘onbekende’ tribe en het uitzoeken wat de gemeenschappelijke match was vond ik erg leuk en het gaf leuke gesprekken, zonder dat je het gevoel krijgt dat je ‘moet’ netwerken. Daarnaast heerlijk eten, een fijne vibe en veel gelachen, wat wil je nog meer? Dankje lieve Svea voor het zoveel moeite stoppen in het event zo persoonlijk maken voor iedereen!

Vragen?

Wij zijn ondernemers. We leven pas echt als we creëren. We gaan van niets naar iets.
We geven diepgang aan de dag door het ongrijpbare tastbaar te maken.
We staan aan de kustlijn van het leven, vervagen de grens tussen wat is en wat kan zijn.